22 Ağustos 2013 Perşembe

Turbolu Karting

Yine eğlence dolu bir oyun tanıtımı ile sizlerin karşısındayız. Bugün sizlere Turbolu Karting oyununu tanıtacağım. Bu oyunda amacınız yön tuşları ile kontrol ettiğiniz aracınız ile birlikte diğer rakiplerinizi geçerek yarışlarda birinci olmaya çalışmaktır. Fakat bu durum hiçde kolay bir durum değildir. Çünkü diğer rakiplerinizde oldukça güçlüdür. Bu sebepten yarıştığınız haritalar üzerinde yolda ilerlerken yolda bulunan turboları alarak bu turbolar ile birlikte hız yapıp diğer rakiplerinizi daha kolay bir şekilde geçebilirsiniz.

Oyunda kazandığınız paralar ile birlikte aracınızı güçlendirebilir veya hoşunuza giden karakterler var ise bu karakteri satın alabilirsiniz. Oyunun en zor tarafı ise virajlardır. Sizlere virajlar ile ilgili bir detay vermem gerekirse virajları alırken yavaş bir şekilde almanızı tavsiye ederim. Çünkü hızlı giriş yaptığınız zaman mutlaka kaza yapıyorsunuz.


Bu sebepten yavaş bir şekilde virajlara girerek kaza yapmadan virajları alabilirsiniz. Oyunda şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder